ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Το Flixotide Allergy προλαμβάνει και ανακουφίζει, έως και 24 ώρες, από τα συμπτώματα των αερομεταφερόμενων αλλεργιογόνων, συμπεριλαμβανομένων: γύρη (πυρετός εκ χόρτου), τρίχες κατοικίδιων ζώων, ακάρεα σκόνης, σπόροι μούχλας. Αυτά τα συμπτώματα περιλαμβάνουν:

Μπορεί να χρειαστούν 3 ή 4 ημέρες για να επιτευχθεί το μέγιστο επίπεδο προστασίας. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να συνεχισθεί η τακτική χρήση έως ότου επιτευχθεί το μέγιστο θεραπευτικό όφελος.

Εάν τα συμπτώματά σας δεν βελτιωθούν ή δεν ελέγχονται επαρκώς, μετά από 7 μέρες, επικοινωνήστε με τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ


Η συνιστώμενη δόση είναι δύο ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι μία φορά την ημέρα (200 μικρογραμμάρια προπιονικής φλουτικαζόνης), ιδανικά το πρωί.

Μόλις τα συμπτώματα τεθούν υπό έλεγχο, μπορείτε να μειώσετε τη δόση σε έναν ψεκασμό σε κάθε ρουθούνι μία φορά την ημέρα.

Αν τα συμπτώματά σας είναι ιδιαίτερα άσχημα, ενδέχεται να χρειαστεί να αυξήσετε τη δόση σε δύο ψεκασμούς σε κάθε ρουθούνι, δύο φορές την ημέρα, μέχρι τα συμπτώματά σας να βελτιωθούν, αλλά μόνο για βραχυπρόθεσμη χρήση.

  • Μην χρησιμοποιείτε περισσότερους από 8 ψεκασμούς την ημέρα (4 ανά ρουθούνι).
  • Χρησιμοποιήστε την μικρότερη δυνατή δόση για να ελέγξετε τα συμπτώματά σας.
  • Εάν τα συμπτώματά σας δεν βελτιωθούν ή δεν ελέγχονται επαρκώς, μετά από 7 μέρες, επικοινωνήστε με τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.
  • Μην χρησιμοποιείτε περισσότερο από τη συνιστώμενη δόση.
  • Μην το χρησιμοποιείτε συνεχόμενα για περισσότερο από 3 μήνες, εκτός εάν σας το έχει πει ο γιατρός σας.

Χρήση σε παιδιά και εφήβους

  • Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από παιδιά και εφήβους ηλικίας κάτω των 18 ετών.

ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ